2016-12-13 07:45:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne hallgasson a pletykákra

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Gondolja át az életét, valami bizonyára nyomasztja önt. Nehezen tud figyelni a munkájára. A szerelem, a szívügyek most különösen fontosak önnek, legalábbis addig, amíg a Vénusz a Bak jegyében áll.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma egy olyan ismerőse fordul önhöz segítségért, akinek valóban nagy szüksége van a támogatására. Legyen önzetlen! Az otthonában meghibásodhat valami, sajnos sok bosszúsággal és kényelmetlenséggel jár a dolog.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez nyugtalanítólag hat önre. Alaptalan félelmek kínozzák, nehezen koncentrál a munkájára. Ha teheti, menjen előbb haza, és pihenjen. Egy lazító fürdő most különösen jót tenne.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nehézkesen halad a feladataival, és több akadállyal is számolnia kell a munkahelyén. Valaki alaposan keresztül húzza a számításait, talán a háta mögött, a tudta nélkül beszél egy önt érintő ügyről a főnökével. Kárpótlásul az estéjét a szerelem fogja széppé varázsolni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy kicsit bízza rá magát a sorsra, és ne tervezze meg minden lépését! Nincs is szükség arra, hogy megtervezze minden lépést, mert a dolgok maguktól is pozitív irányt vesznek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Korábban talán fásultan állt bizonyos dolgokhoz, amik most újra értelmet és lendületet kapnak az életében, mert újra tud hinni bennük. A pletykákra ne hallgasson, tévútra viszik!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon precíz ma, ami a munkáját illeti, és ezt másoktól is elvárja. Ne csodálkozzon, ha nem arat osztatlan sikert. A kollégái rossz néven veszik, ha kritizálja a munkájukat, úgyhogy bánjon csínján a megjegyzésekkel…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kellemes nap elé nézhet. Szinte mindent sikerült mára elintéznie, ami sürgős dolga volt, úgyhogy a karácsonyi készülődésnek szentelheti a napját. Délután szerezzen be néhány meglepetést, és a lakásdíszítésnek is lásson neki!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében dönthet. Ha állásváltoztatáson gondolkozik, akkor hallgassa meg a barátai véleményét is, mert lehet, hogy kap egy nagyon jó tanácsot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Munkahelyi viták mérgezhetik napját, de ne engedje, hogy ez a magánéletére is hatással legyen. Este kapcsolódjon ki egy kicsit, tegyen egy nagy sétát a párjával.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mindent nagyon lelkiismeretesen kell intéznie, a rutin és a felületesség ma nagy hiba lenne, komoly hátrányokat szenvedhetne miattuk. Egy meghívás feldobja a napját, jól fog sikerülni a találkozó.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma ki tudja élni kreatív oldalát. Készítsen ajándékokat, gondoljon ki valami új dolgot a munkájában. Rengeteg ötlet jut eszébe, és mind használható. Most az élet olyan területén is érdemes kockáztatnia, ahol eddig nem mert!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: